Slovenijo je zajel Geovihar

Foto: Blitz Film & Video Distribution Geovihar
Geoviharja ne moremo nadzorovati.
Oglej si celoten članek

Si predstavljate, da bi človeštvo lahko nadzorovalo vreme? Bi se za vselej znebili naravnih nesreč ali zabredli v še večjo katastrofo? Ta četrtek na velika platna prihaja akcijski znanstveno-fantastični film Geovihar, ki govori ravno o tem, da nekaterih stvari enostavno ne moremo nadzorovati.

Kratka zgodba:
Po seriji naravnih katastrof nezaslišanih razsežnosti, ki so ogrozili Zemljo, so se zbrali voditelji držav in ustvarili dovršeno mrežo satelitov, s katerimi je mogoče nadzorovati podnebje; tako so poskrbeli, da je življenje na planetu varnejše. Toda zdaj prihaja do težav – sistem, ki so ga bili zgradili, da bi zaščitili planet, le-tega zdaj napada; začela se je tekma s časom, in potrebno je ugotoviti, kaj je dejanska grožnja, preden vseobsegajoči geovihar z Zemlje zbriše vse – in vsakogar.



Gerard Butler igra znanstvenika, ki ob pomoči brata Maxa (Jim Sturgess) dobi nalogo, da razvozla napako satelitskega progama. Abbie Cornish je agentka varnostne službe Sarah Wilson, igrajo pa še Alexandra Maria Lara, Daniel Wu, Adepero Oduye, Amr Waked, Robert Sheehan, Eugenio Derbezter oskarjeva nominiranca Ed Harris in Andy Garcia.

Geovihar si že lahko ogledate po vseh kinih po Sloveniji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.