Magazin > Film & Glasba & TV
798 ogledov

Slovenijo je zajel Geovihar

Geovihar Blitz Film & Video Distribution
Geoviharja ne moremo nadzorovati.

Si predstavljate, da bi človeštvo lahko nadzorovalo vreme? Bi se za vselej znebili naravnih nesreč ali zabredli v še večjo katastrofo? Ta četrtek na velika platna prihaja akcijski znanstveno-fantastični film Geovihar, ki govori ravno o tem, da nekaterih stvari enostavno ne moremo nadzorovati.

Kratka zgodba:
Po seriji naravnih katastrof nezaslišanih razsežnosti, ki so ogrozili Zemljo, so se zbrali voditelji držav in ustvarili dovršeno mrežo satelitov, s katerimi je mogoče nadzorovati podnebje; tako so poskrbeli, da je življenje na planetu varnejše. Toda zdaj prihaja do težav – sistem, ki so ga bili zgradili, da bi zaščitili planet, le-tega zdaj napada; začela se je tekma s časom, in potrebno je ugotoviti, kaj je dejanska grožnja, preden vseobsegajoči geovihar z Zemlje zbriše vse – in vsakogar.



Gerard Butler igra znanstvenika, ki ob pomoči brata Maxa (Jim Sturgess) dobi nalogo, da razvozla napako satelitskega progama. Abbie Cornish je agentka varnostne službe Sarah Wilson, igrajo pa še Alexandra Maria Lara, Daniel Wu, Adepero Oduye, Amr Waked, Robert Sheehan, Eugenio Derbezter oskarjeva nominiranca Ed Harris in Andy Garcia.

Geovihar si že lahko ogledate po vseh kinih po Sloveniji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.