Slovenski glasbenik zaradi nove simpatije na novo posnel staro pesem

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
Tudi to se lahko zgodi, ko srečaš pravo.
Oglej si celoten članek

Čeprav je pesem posnel ter jo ničkolikokrat že odpel, se je pred kratkim odločil, da jo posname na novo, v novi preobleki in s tem ugodi gospodični, ki jo je pred časom spoznal. Štajerski Brendi je pesem z naslovom Anja namreč posnel že pred 11 leti. Besedilo in glasbo zanjo je takrat napisal, danes žal že pokojni, Jože Vučko. Štajerski Brendi si takrat niti v sanjah ni predstavljal, da bo ravno ta pesem tista, ki jo bo nekako primoran zaradi dekleta na novo posneti. A se je zgodilo ravno to.

Za zurnal24.si je povedal: "Pesem Anja sem v vseh teh letih že dostikrat odpel. Pred časom pa sem spoznal dekle z imenom Anja in ji kasneje na nastopu namenil to pesem, češ da je posvečena njej. Kasneje je ugotovila, da je pesem že starejša in zaradi tega ni mogla biti namenjena njej, če se pa še poznala nisva takrat, ko sem jo posnel. Zato sem se odločil, da jo posnamem na novo. Boris Jelenko, s katerim sodelujem že od samega začetka glasbenega ustvarjanja, je pesem na novo preoblekel, jaz sem jo pa še enkrat odpel."

Glasbenik za pesem sicer še ni posnel videospota, a se nam na vprašanje, ali ga bo posnel ter ali bo v njem nastopila tudi Anja, le hudomušno nasmehne in odgovori: "Pustimo se presenetiti."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.