Magazin > VIP
6881 ogledov

Slovenski glasbenik zaradi nove simpatije na novo posnel staro pesem

Štajerski Brendi Osebni arhiv
Tudi to se lahko zgodi, ko srečaš pravo.

Čeprav je pesem posnel ter jo ničkolikokrat že odpel, se je pred kratkim odločil, da jo posname na novo, v novi preobleki in s tem ugodi gospodični, ki jo je pred časom spoznal. Štajerski Brendi je pesem z naslovom Anja namreč posnel že pred 11 leti. Besedilo in glasbo zanjo je takrat napisal, danes žal že pokojni, Jože Vučko. Štajerski Brendi si takrat niti v sanjah ni predstavljal, da bo ravno ta pesem tista, ki jo bo nekako primoran zaradi dekleta na novo posneti. A se je zgodilo ravno to.

Za zurnal24.si je povedal: "Pesem Anja sem v vseh teh letih že dostikrat odpel. Pred časom pa sem spoznal dekle z imenom Anja in ji kasneje na nastopu namenil to pesem, češ da je posvečena njej. Kasneje je ugotovila, da je pesem že starejša in zaradi tega ni mogla biti namenjena njej, če se pa še poznala nisva takrat, ko sem jo posnel. Zato sem se odločil, da jo posnamem na novo. Boris Jelenko, s katerim sodelujem že od samega začetka glasbenega ustvarjanja, je pesem na novo preoblekel, jaz sem jo pa še enkrat odpel."

Glasbenik za pesem sicer še ni posnel videospota, a se nam na vprašanje, ali ga bo posnel ter ali bo v njem nastopila tudi Anja, le hudomušno nasmehne in odgovori: "Pustimo se presenetiti."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.