Smith dejaven scientolog

Foto: Žurnal24 Prijateljstvo med Tomom in Willom je združilo tudi njuni ženi Jado Pinkett Smith
Prijateljstvo med Tomom Cruiseom in Willom Smithom naj bi slednjega privedlo do tega, da se je pridružil scientološki cerkvi, katere pripadnik je Cruise.
Oglej si celoten članek

Da pa Will Smith spada med dejavne člane scientološke cerkve, je dokazal ob koncu snemanja svojega zadnjega filma Hancock, ki bo v kinodvorane prišel poleti. Navada je, da zvezdniki ob koncu snemanja ekipi izročijo darilca. Smith je svojo ekipo tokrat razveselil s kuponi za obisk scientološkega centra, kjer jim bodo brezplačno naredili test osebnosti.

Test, ki ga zastonj delijo pripadniki omenjene cerkve, je narejen tako, da poskuša ljudi prepričati, da je scientologija prava vera zanje, in sicer tako, da izpostavi posameznikove napake, za katere ima scientologija rešitev. Rešitev pa seveda ni brezplačna.

Will Smith, ki je dober prijatelj najslavnejšega scientologa Toma Cruisea, ni nikoli potrdil, da je postal privrženec scientologije. "Predstavil mi jo je Tom. Sebe vidim kot učenca svetovne religije. Vzgojili so me kot baptista, obiskoval sem katoliško šolo. Nauki, ki so v Bibliji, se 98-odstotno pokrivajo z nauki scientologije, kot tudi 98-odstotno z nauki hinduizma in budizma," je pred časom dejal Smith.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.