Magazin > VIP
3 ogledov

Smith dejaven scientolog

Prijateljstvo med Tomom in Willom je združilo tudi njuni ženi Jado Pinkett Smith Žurnal24 main
Prijateljstvo med Tomom Cruiseom in Willom Smithom naj bi slednjega privedlo do tega, da se je pridružil scientološki cerkvi, katere pripadnik je Cruise.

Da pa Will Smith spada med dejavne člane scientološke cerkve, je dokazal ob koncu snemanja svojega zadnjega filma Hancock, ki bo v kinodvorane prišel poleti. Navada je, da zvezdniki ob koncu snemanja ekipi izročijo darilca. Smith je svojo ekipo tokrat razveselil s kuponi za obisk scientološkega centra, kjer jim bodo brezplačno naredili test osebnosti.

Test, ki ga zastonj delijo pripadniki omenjene cerkve, je narejen tako, da poskuša ljudi prepričati, da je scientologija prava vera zanje, in sicer tako, da izpostavi posameznikove napake, za katere ima scientologija rešitev. Rešitev pa seveda ni brezplačna.

Will Smith, ki je dober prijatelj najslavnejšega scientologa Toma Cruisea, ni nikoli potrdil, da je postal privrženec scientologije. "Predstavil mi jo je Tom. Sebe vidim kot učenca svetovne religije. Vzgojili so me kot baptista, obiskoval sem katoliško šolo. Nauki, ki so v Bibliji, se 98-odstotno pokrivajo z nauki scientologije, kot tudi 98-odstotno z nauki hinduizma in budizma," je pred časom dejal Smith.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.