Smrt hollywoodskega veterana

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Umrl je James Garner, hollywoodski veteran. Zadnjih nekaj let so ga pestile zdravstvene težave.
Oglej si celoten članek

Umrl je legendarni igralec James Garner, legendarni hollywoodski igralec, ki sodi med veterane filmske umetnosti. Njegova slava je bila na vrhuncu v šestdesetih in sedemdesetih letih prejšnjega stoletja, ko je zaslovel z vlogo detektiva Rockforda. Njegova zadnja odmevna vloga je bila v filmu Maverick, kjer je igral skupaj z Melom Gibsonom in Jodie Foster, spomnimo pa se ga tudi iz filma Beležnica, kjer je igral Dukea v starejših letih, vlogo, ki jo je scier igral Ryan Gosling. 

Zdravstvene težave so ga pestile že vse od leta 1988, ko je prestal kar pet operacij srca. Od začetka devetdesetih let je imel težave s koleni. Leta 2000 so mu tako zamenjali obe koleni. Pred šestimi leti pa ga je zadela še kap. 

Kot poročajo tuji mediji, so sinoči na igralčev dom poklicali reševalno zdravstveno ekipo; ko je ta prispela, je bil igralec že mrtev. Natančen vzrok njegove smrti še ni znan. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.