Magazin > VIP
46 ogledov

Smrt hollywoodskega veterana

James Garner FameFlynet
Umrl je James Garner, hollywoodski veteran. Zadnjih nekaj let so ga pestile zdravstvene težave.

Umrl je legendarni igralec James Garner, legendarni hollywoodski igralec, ki sodi med veterane filmske umetnosti. Njegova slava je bila na vrhuncu v šestdesetih in sedemdesetih letih prejšnjega stoletja, ko je zaslovel z vlogo detektiva Rockforda. Njegova zadnja odmevna vloga je bila v filmu Maverick, kjer je igral skupaj z Melom Gibsonom in Jodie Foster, spomnimo pa se ga tudi iz filma Beležnica, kjer je igral Dukea v starejših letih, vlogo, ki jo je scier igral Ryan Gosling. 

Zdravstvene težave so ga pestile že vse od leta 1988, ko je prestal kar pet operacij srca. Od začetka devetdesetih let je imel težave s koleni. Leta 2000 so mu tako zamenjali obe koleni. Pred šestimi leti pa ga je zadela še kap. 

Kot poročajo tuji mediji, so sinoči na igralčev dom poklicali reševalno zdravstveno ekipo; ko je ta prispela, je bil igralec že mrtev. Natančen vzrok njegove smrti še ni znan. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.