Smrt hrvaške legende: "Bilo je ogromno krvi“

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Vdova bo boj proti Novim fosilom verjetno nadaljevala.
Oglej si celoten članek

Na začetku meseca je umrl nekdanji član skupine Novi fosili, Rajko Dujmić, ki je bil po hudi prometni nesreči nekaj dni v komi, nato pa podlegel poškodbam glave.

Njegova vdova je sedaj razkrila podobnosti tragičnega dogodka. Očitno poročanja, da je Rajka katapultiralo iz vozila, ne držijo. "Sosedi so prihiteli k vozilu in mi povedali, da je Rajko poskušal zlesti iz avta, a mu tega niso dovolili, ker niso vedeli, kakšne poškodbe je utrpel. Bil je pri zavesti, rekli so, da je bilo ogromno krvi in da so bili prepričani, da gre za mlajšega moškega. Reševalci so imeli še eno intervencijo in so prišli šele po 45 minutah,“ je za 24sata povedala Snježana Dujmić, ki je pred nekaj dnevi prejela slabo novico.

Sodišče je namreč ustavilo postopek, ki ga je proti trem članom Novih fosilov sprožil Rajko, in sicer zaradi uporabe imena te glasbene skupine oziroma zaradi prepovedi vseh postopkov, pri katerih se kršijo pravice imetnika znamke.

Vdova pravi, da bo „vojno“ verjetno nadaljevala. "Po vsej verjetnosti bom nadaljevala, saj je bil Rajko prepričan, da bo ta boj dobil in denar daroval otroški bolnišnici.“
 

Ne zamudi prvega dela šova JOONGLAA STAR!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.