Magazin > VIP
6955 ogledov

Smrt hrvaške legende: "Bilo je ogromno krvi“

rajko dujmić Facebook
Vdova bo boj proti Novim fosilom verjetno nadaljevala.

Na začetku meseca je umrl nekdanji član skupine Novi fosili, Rajko Dujmić, ki je bil po hudi prometni nesreči nekaj dni v komi, nato pa podlegel poškodbam glave.

Njegova vdova je sedaj razkrila podobnosti tragičnega dogodka. Očitno poročanja, da je Rajka katapultiralo iz vozila, ne držijo. "Sosedi so prihiteli k vozilu in mi povedali, da je Rajko poskušal zlesti iz avta, a mu tega niso dovolili, ker niso vedeli, kakšne poškodbe je utrpel. Bil je pri zavesti, rekli so, da je bilo ogromno krvi in da so bili prepričani, da gre za mlajšega moškega. Reševalci so imeli še eno intervencijo in so prišli šele po 45 minutah,“ je za 24sata povedala Snježana Dujmić, ki je pred nekaj dnevi prejela slabo novico.

Sodišče je namreč ustavilo postopek, ki ga je proti trem članom Novih fosilov sprožil Rajko, in sicer zaradi uporabe imena te glasbene skupine oziroma zaradi prepovedi vseh postopkov, pri katerih se kršijo pravice imetnika znamke.

Vdova pravi, da bo „vojno“ verjetno nadaljevala. "Po vsej verjetnosti bom nadaljevala, saj je bil Rajko prepričan, da bo ta boj dobil in denar daroval otroški bolnišnici.“
 

Ne zamudi prvega dela šova JOONGLAA STAR!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.