Smrt kaskaderja v Stallonejevem filmu

Foto: IMDb
Foto: IMDb
Na snemanju drugega dela Plačanci, v katerem igra Sylvester Stallone, se je smrtno ponesrečil eden od kaskaderjev, drugi pa je se je hudo poškodoval.
Oglej si celoten članek

Do nesreče je prišlo med snemanjem v Bolgariji. Druga ekipa kaskaderjev je snemala prizor pri jezeru Ognjanovo. Del prizora je bila tudi eksplozija na napihljivem čolnu na jezu omenjenega jezera, ki leži okoli 20 kilometrov od Sofije.

Eksplozija je bila očitno usodna za neimenovanega kaskaderja. Drugi sodelavec snemalne ekipe je bil prepeljan v bolnišnico in je še vedno v kritičnem stanju, poroča BBC.

Sylvester Stallone je s prvo snemalno ekipo v času nesreče snemal na drugi lokaciji. Policija je sprožila preiskavo.

Kljub temu, da je bil prvi del filma, v katerem je Stallone odigral glavno vlogo in ga tudi režiral, pri kritikih sprejet zelo mlačno, je v kinodvoranah dosegel velik uspeh. V drugem delu je nameraval Stallone združiti težkokategornike, kot so Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Dolph Lundgren, Jet Li, Chuck Norris in Jean-Claude Van Damme.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.