Magazin > Film & Glasba & TV
36 ogledov

Smrt kaskaderja v Stallonejevem filmu

Plačanci IMDb
Na snemanju drugega dela Plačanci, v katerem igra Sylvester Stallone, se je smrtno ponesrečil eden od kaskaderjev, drugi pa je se je hudo poškodoval.

Do nesreče je prišlo med snemanjem v Bolgariji. Druga ekipa kaskaderjev je snemala prizor pri jezeru Ognjanovo. Del prizora je bila tudi eksplozija na napihljivem čolnu na jezu omenjenega jezera, ki leži okoli 20 kilometrov od Sofije.

Eksplozija je bila očitno usodna za neimenovanega kaskaderja. Drugi sodelavec snemalne ekipe je bil prepeljan v bolnišnico in je še vedno v kritičnem stanju, poroča BBC.

Sylvester Stallone je s prvo snemalno ekipo v času nesreče snemal na drugi lokaciji. Policija je sprožila preiskavo.

Kljub temu, da je bil prvi del filma, v katerem je Stallone odigral glavno vlogo in ga tudi režiral, pri kritikih sprejet zelo mlačno, je v kinodvoranah dosegel velik uspeh. V drugem delu je nameraval Stallone združiti težkokategornike, kot so Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Dolph Lundgren, Jet Li, Chuck Norris in Jean-Claude Van Damme.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.