Smrt na Beverly Hillsu: Ubili ženo glasbene legende

Foto: Profimedia Jacqueline Avant Foto: Profimedia Jacqueline Avant Foto: Profimedia Jacqueline Avant Foto: Profimedia Jacqueline Avant
Clarence Avant je izgubil ženo.
Oglej si celoten članek

Foto: Profimedia Jacqueline Avant Policija je bila ob 2.30 obveščena o streljanju na Beverly Hillsu. Ko so prispeli do vile glasbene legende Clarencea Avanta, so našli ranjeno žensko, ki so jo takoj prepeljali v bolnišnico, a je poškodbam žal podlegla. 

Pri žrtvi gre za Avantovo ženo Jacqueline (81). "Družini Avant in Sarandos bi se radi zahvalili za izkazano ljubezen, podporo in izrečena sožalja. Jacqueline je bila neverjetna ženska, žena, mama in filantropinja, ki je 55 let živela na Beverly Hillsu in je pozitivno vplivala na umetniško skupnost. Družina, prijatelji in ljudje, ki jim je pomagala, jo bodo zelo pogrešali,“ je družina sporočila v izjavi za javnost.

Tamkajšnje oblasti so povedale, da je bil v hiši v času streljanja varnostnik. Policija pravi, da motiva za dejanje še ne poznajo, predvidevajo pa, da ni šlo za naključno dejanje.

Clarencea Avanta so pred kratkim sprejeli v Dvorano slavnih rokenrola. 90-letni dobitnik grammyja je tudi znan koncertni promotor in manager, ki je pomagal številnim znanim glasbenikom, med drugim tudi Babyfacu, L.A. Reidu in Billu Withersu,

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 00:31 5. December 2021.

    Dobrodošli v najboljšem intimnem klubu - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • 15:26 2. December 2021.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. V prvem mesecu sem prejel 21758 …

  • 11:26 2. December 2021.

    Clarence je lopov in tat.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.