Magazin > VIP
55869 ogledov

Smrt na Beverly Hillsu: Ubili ženo glasbene legende

Jacqueline Avant
1/4
Profimedia
Clarence Avant je izgubil ženo.

Jacqueline Avant | Avtor: Profimedia Profimedia
Policija je bila ob 2.30 obveščena o streljanju na Beverly Hillsu. Ko so prispeli do vile glasbene legende Clarencea Avanta, so našli ranjeno žensko, ki so jo takoj prepeljali v bolnišnico, a je poškodbam žal podlegla. 

Pri žrtvi gre za Avantovo ženo Jacqueline (81). "Družini Avant in Sarandos bi se radi zahvalili za izkazano ljubezen, podporo in izrečena sožalja. Jacqueline je bila neverjetna ženska, žena, mama in filantropinja, ki je 55 let živela na Beverly Hillsu in je pozitivno vplivala na umetniško skupnost. Družina, prijatelji in ljudje, ki jim je pomagala, jo bodo zelo pogrešali,“ je družina sporočila v izjavi za javnost.

Tamkajšnje oblasti so povedale, da je bil v hiši v času streljanja varnostnik. Policija pravi, da motiva za dejanje še ne poznajo, predvidevajo pa, da ni šlo za naključno dejanje.

Clarencea Avanta so pred kratkim sprejeli v Dvorano slavnih rokenrola. 90-letni dobitnik grammyja je tudi znan koncertni promotor in manager, ki je pomagal številnim znanim glasbenikom, med drugim tudi Babyfacu, L.A. Reidu in Billu Withersu,

Komentarjev 4
  • Avatar Darsialessa
    Darsialessa 00:31 05.december 2021.

    Dobrodošli v najboljšem intimnem klubu - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • Donna_Montalvo 15:26 02.december 2021.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. V prvem mesecu sem prejel 21758 $ in 29467 $ v zadnjem mesecu google pay doma za 3 ure dela na dan. ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

  • jakec1575 11:26 02.december 2021.

    Clarence je lopov in tat.