Smrt pri Novih fosilih

Foto: Pixsell
Foto: Pixsell
Nenad Šarić, bobnar skupine Novi fosili, in mož pevke Sanje Doležal, je v četrtek umrl.
Oglej si celoten članek

Šarića je zadela možganska kap.

"Moj najboljši prijatelj in življenjski sopotnik nas je danes ob 15. uri zapustil. Prezgodaj, tako zame kot za najine otroke. Krvavitev v možganih je bila premočna in povzročila je strašne posledice. Zahvaljujem se prijateljem in znancem, ki so nam v zadnjih dveh dneh izkazovali podporo in nam pošiljali svojo ljubezen. Kot vernica prosim vse, da se mi pri molitvi za dušo moža pridružijo. Medije pa prosim, da nam dovolijo v miru preživeti te težke trenutke. Hvala," je sporočila družina pokojnika.

Kap naj bi 65-letnika zadela v torek. Našla ga je soseda, ki jo je Doležalova prosila, naj preveri, ali je z njenim možem vse v redu. Družina ga je namreč večkrat poskušala priklicati, a jim ni dvignil telefona.



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:58 4. Maj 2012.

    Kot vernica ... in zapiram clanek

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.