Smrt priljubljenega glasbenika: Po ulicah ležali ranjeni, povsod kri

Foto: Profimedia Nipsey Hussle Foto: Profimedia Nipsey Hussle Foto: Profimedia Nipsey Hussle Foto: Profimedia Nipsey Hussle Foto: Profimedia Nipsey Hussle Foto: Profimedia Nipsey Hussle Foto: Profimedia Nipsey Hussle Foto: Profimedia Nipsey Hussle
Med množičnim žalovanjem pred trgovino, kjer je bil umorjen nominiranec za nagrado grammy, je izbruhnil kaos.
Oglej si celoten članek

V nedeljo je bil pred svojo trgovino z oblačili v Los Angelesu umorjen raper Nipsey Hussle. Policija je že aretirala storilca. Gre za 29-letnega Erica Holderja, ki je po dejanju zbežal v avtomobilu, ki ga je vozila njegova žena, ki pa jo je policija po zaslišanju izpustila.

Foto: Profimedia Nipsey Hussle

Na dan so prišle podrobnosti o umoru. Hussle in Holder sta se poznala. 33-letni zvezdnik naj bi svojega morilca tik pred žalostnim dogodkom vprašal, ali je policiji razkril informacije. To je Holderja tako ujezilo, da je šel domov po pištolo. Varnostna kamera je pokazala, kako se je Holder vrnil in se glasbeniku, ki je bil obkrožen z ljudmi, približal z leve strani. Enkrat ga je ustrelil in odkorakal. Nato se je vrnil in ga še dvakrat ustrelil, na koncu pa je Hussla še brcnil.

Foto: Profimedia Eric Holder

Pred trgovino se je dan pozneje zbrala velika gruča ljudi, da bi se glasbeniku še zadnjič poklonila. Množično žalovanje, ki se ga je udeležilo med 300 in 400 ljudi, pa se je končalo z 19 ranjenimi. Po tem, ko se je zaslišal hrup, ki je spominjal na strele, je izbruhnil stampedo. Eno osebo je med kaosom zbil avtomobil, eno osebo pa so v bolnišnico prepeljali z vbodno rano.

Obračun Pevca pred trgovino pokosili streli

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 19:02 3. April 2019.

    Majmunska posla.

  • 12:31 3. April 2019.

    Pa kaj jedo, te črne američanke ? So ko naše kante, za mešane odpadke..

  • 11:00 3. April 2019.

    majmunska posla

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.