Magazin > VIP
15959 ogledov

Smrt priljubljenega glasbenika: Po ulicah ležali ranjeni, povsod kri

Nipsey Hussle
1/8
Med množičnim žalovanjem pred trgovino, kjer je bil umorjen nominiranec za nagrado grammy, je izbruhnil kaos.

V nedeljo je bil pred svojo trgovino z oblačili v Los Angelesu umorjen raper Nipsey Hussle. Policija je že aretirala storilca. Gre za 29-letnega Erica Holderja, ki je po dejanju zbežal v avtomobilu, ki ga je vozila njegova žena, ki pa jo je policija po zaslišanju izpustila.

Nipsey Hussle | Avtor: Profimedia Profimedia

Na dan so prišle podrobnosti o umoru. Hussle in Holder sta se poznala. 33-letni zvezdnik naj bi svojega morilca tik pred žalostnim dogodkom vprašal, ali je policiji razkril informacije. To je Holderja tako ujezilo, da je šel domov po pištolo. Varnostna kamera je pokazala, kako se je Holder vrnil in se glasbeniku, ki je bil obkrožen z ljudmi, približal z leve strani. Enkrat ga je ustrelil in odkorakal. Nato se je vrnil in ga še dvakrat ustrelil, na koncu pa je Hussla še brcnil.

Eric Holder | Avtor: Profimedia Profimedia

Pred trgovino se je dan pozneje zbrala velika gruča ljudi, da bi se glasbeniku še zadnjič poklonila. Množično žalovanje, ki se ga je udeležilo med 300 in 400 ljudi, pa se je končalo z 19 ranjenimi. Po tem, ko se je zaslišal hrup, ki je spominjal na strele, je izbruhnil stampedo. Eno osebo je med kaosom zbil avtomobil, eno osebo pa so v bolnišnico prepeljali z vbodno rano.

streljanje Strasbourg Obračun Magazin Pevca pred trgovino pokosili streli
Komentarjev 3
  • maresem 19:02 03.april 2019.

    Majmunska posla.

  • kapibara 12:31 03.april 2019.

    Pa kaj jedo, te črne američanke ? So ko naše kante, za mešane odpadke..

  • perhan63 11:00 03.april 2019.

    majmunska posla