Smučanje za 33 evrov

Foto: Žurnal24 (Foto: Shutterstock)
First minute ponudba. Pred sezono si zagotovite oddih po nižjih cenah.
Oglej si celoten članek

Smučarska sezona je pred vrati, zato lahko vsi navdušenci nad belimi strminami že izkoristite aranžmaje v prvem hipu, ki obljubljajo cene, bistveno nižje v primerjavi s tistimi po odprtju smučišč. Prednost zgodnjega nakupa je tudi ta, da lahko izberete, kar želite, saj je prostora povsod še dovolj tudi v najbolj zasedenih terminih (med šolskimi počitnicami, božičnimi in novoletnimi prazniki).

Francija: 199 evrov
Sredi decembra boste lahko en teden uživali na snegu na francoskem smučišču Méribel-Mottaret že za 199 evrov. Cena vključuje sedemdnevni najem apartmaja za dve osebi v prenovljeni smučarski hiši s sprostitvenim centrom in smučarsko vozovnico. Več na spletni strani Skiholidays.si.

31. oktober je pri večini agencij zadnji dan, ko še veljajo ponudbe v prvem hipu.

Kitzbühel: 179 evrov
Severni sosedje ponujajo preizkus smučarskih prog v priljubljenem Kitzbühelu za 179 evrov na osebo za tri dni. Cena vključuje najem apartmaja v hiši ob smučišču, smučarsko vozovnico, ogled programa ob odprtju sezone, posteljnino, brisače in parkirni prostor. Paket ponuja spletna stran Smucarski.net.

5 dni Bormia: 66 evrov
V tednu pred božičem boste lahko v italijanskem Bormiu najeli apartma za osem ljudi za pet dni že od 66 evrov na osebo. Hiša stoji zelo blizu smušišča, ima pa tudi savno in fitnes. Podrobnosti o ponudbi lahko poiščete na Odisej.net.

Jahorina: 33 evrov na dan
Koča ob bosanskem smučišču Jahorina ponuja polpenzion v triposteljni sobi za 33 evrov na osebo na dan. Sobo lahko najamete za poljubno število dni od 5. decembra. Ponudbo agencije si lahko podrobneje ogledate na spletni strani Raca.si.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.