Magazin
34 ogledov

Smučanje za 33 evrov

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
First minute ponudba. Pred sezono si zagotovite oddih po nižjih cenah.

Smučarska sezona je pred vrati, zato lahko vsi navdušenci nad belimi strminami že izkoristite aranžmaje v prvem hipu, ki obljubljajo cene, bistveno nižje v primerjavi s tistimi po odprtju smučišč. Prednost zgodnjega nakupa je tudi ta, da lahko izberete, kar želite, saj je prostora povsod še dovolj tudi v najbolj zasedenih terminih (med šolskimi počitnicami, božičnimi in novoletnimi prazniki).

Francija: 199 evrov
Sredi decembra boste lahko en teden uživali na snegu na francoskem smučišču Méribel-Mottaret že za 199 evrov. Cena vključuje sedemdnevni najem apartmaja za dve osebi v prenovljeni smučarski hiši s sprostitvenim centrom in smučarsko vozovnico. Več na spletni strani Skiholidays.si.

31. oktober je pri večini agencij zadnji dan, ko še veljajo ponudbe v prvem hipu.

Kitzbühel: 179 evrov
Severni sosedje ponujajo preizkus smučarskih prog v priljubljenem Kitzbühelu za 179 evrov na osebo za tri dni. Cena vključuje najem apartmaja v hiši ob smučišču, smučarsko vozovnico, ogled programa ob odprtju sezone, posteljnino, brisače in parkirni prostor. Paket ponuja spletna stran Smucarski.net.

5 dni Bormia: 66 evrov
V tednu pred božičem boste lahko v italijanskem Bormiu najeli apartma za osem ljudi za pet dni že od 66 evrov na osebo. Hiša stoji zelo blizu smušišča, ima pa tudi savno in fitnes. Podrobnosti o ponudbi lahko poiščete na Odisej.net.

Jahorina: 33 evrov na dan
Koča ob bosanskem smučišču Jahorina ponuja polpenzion v triposteljni sobi za 33 evrov na osebo na dan. Sobo lahko najamete za poljubno število dni od 5. decembra. Ponudbo agencije si lahko podrobneje ogledate na spletni strani Raca.si.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.