Snaha Rosvite Pesek prvič o svoji težki preizkušnji

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Nastja Kramer Pesek je spregovorila o svoji novi vlogi.
Oglej si celoten članek

Podjetnica Nastja Kramer Pesek, znana po izdelkih Malinca, ki je poročena s Filipom Peskom, sinom Rosvite Pesek, je na Instagramu odgovarjala na vprašanja svojih sledilcev. Tokrat so govorili o materinstvu. Nastja je ob tem razkrila, da je imela splav.

Na vprašanje, koliko časa je trajalo, da je nosila z Mateom, ki je star že devet tednov, je povedala: "Šest mesecev. Ko sva se odločila, da bova začela delati na otroku, se je sicer prijelo že v prvo, ampak se plod ni dobro razvijal in sem morala po osmih tednih narediti splav. Ni bilo še srčnega utripa. O tem še nisem govorila, ampak se mi zdi pomembna tema, ker gre za pogosto stvar."

Nastja je kljub slabi izkušnji zelo vesela, da se je na koncu vse odvilo zelo hitro in brez težav. 

Razkrila je tudi, kako sta izbirala otrokovo ime. Vsak je na list papirja najprej napisal svoje favorite. Nastja je nato na Filipovem seznamu izbrala tisto ime, ki se ji je zdelo najlepše, Filip pa je isto naredil na njenem. Na koncu sta izbirala med Nikom in Mateom. 

Na vprašanje, kakšno darilo ji je Filip poklonil ob rojstvu sina, je Nastja povedala, da si ničesar posebnega ni zaželela. Vesela je bila, da je njen soprog dokončal sestavljanko. Filip je nato pripomnil, da ji je kupil redek tatarski biftek, saj si ga je med nosečnostjo močno želela. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.