Magazin > VIP
33455 ogledov

Snaha Rosvite Pesek prvič o svoji težki preizkušnji

filip pesek, rosvita pesek Instagram
Nastja Kramer Pesek je spregovorila o svoji novi vlogi.

Podjetnica Nastja Kramer Pesek, znana po izdelkih Malinca, ki je poročena s Filipom Peskom, sinom Rosvite Pesek, je na Instagramu odgovarjala na vprašanja svojih sledilcev. Tokrat so govorili o materinstvu. Nastja je ob tem razkrila, da je imela splav.

Na vprašanje, koliko časa je trajalo, da je nosila z Mateom, ki je star že devet tednov, je povedala: "Šest mesecev. Ko sva se odločila, da bova začela delati na otroku, se je sicer prijelo že v prvo, ampak se plod ni dobro razvijal in sem morala po osmih tednih narediti splav. Ni bilo še srčnega utripa. O tem še nisem govorila, ampak se mi zdi pomembna tema, ker gre za pogosto stvar."

Nastja je kljub slabi izkušnji zelo vesela, da se je na koncu vse odvilo zelo hitro in brez težav. 

Razkrila je tudi, kako sta izbirala otrokovo ime. Vsak je na list papirja najprej napisal svoje favorite. Nastja je nato na Filipovem seznamu izbrala tisto ime, ki se ji je zdelo najlepše, Filip pa je isto naredil na njenem. Na koncu sta izbirala med Nikom in Mateom. 

Na vprašanje, kakšno darilo ji je Filip poklonil ob rojstvu sina, je Nastja povedala, da si ničesar posebnega ni zaželela. Vesela je bila, da je njen soprog dokončal sestavljanko. Filip je nato pripomnil, da ji je kupil redek tatarski biftek, saj si ga je med nosečnostjo močno želela. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.