Snooki rodila "italijanskega žrebca"

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Zvezdnica resničnostnega šova Jersey Shore Snooki je povila zdravega dečka.
Oglej si celoten članek

"Tako sem zaljubljena v svojega sina Lorenza Dominica! Rodila sem svojega malega moža, je zdrav, tehta 3 kilograme! Je ves moj svet," je danes v zgodnjih jutranjih urah tvitnila 24-letna Nicole Elizabeth Polizz, ki je bolj znana pod vzdevkom Snooki, in tako ves svet obvestila, da je postala mama.

Porod naj bi bil po navedbah virov Daily Newsa dolg, vendar naj bi se mlada mama počutila dobro. Kako je porod potekal, si bodo lahko vsi ogledali v resničnostnem šovu, ki ga ustvarja skupaj s svojim zaročencem Jionnijem LaVallejem.

Fotografij novorojenčka še niso objavili, njena tiskovna predstavnica pa je dejala, da si želi družina za zdaj nekaj zasebnosti, kmalu pa bodo novega "italijanskega žrebca" lahko spoznali vsi.

Snooki, ki se je do slave dokopala s popivanjem, pretepi in čudaškimi izjavami, si je ostala zvesta tudi med nosečnostjo: med drugim je izjavila, da se boji, da bo njen otrok imel tri noge.


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.