Magazin > VIP
23 ogledov

Snooki rodila "italijanskega žrebca"

Snooki FameFlynet
Zvezdnica resničnostnega šova Jersey Shore Snooki je povila zdravega dečka.

"Tako sem zaljubljena v svojega sina Lorenza Dominica! Rodila sem svojega malega moža, je zdrav, tehta 3 kilograme! Je ves moj svet," je danes v zgodnjih jutranjih urah tvitnila 24-letna Nicole Elizabeth Polizz, ki je bolj znana pod vzdevkom Snooki, in tako ves svet obvestila, da je postala mama.

Porod naj bi bil po navedbah virov Daily Newsa dolg, vendar naj bi se mlada mama počutila dobro. Kako je porod potekal, si bodo lahko vsi ogledali v resničnostnem šovu, ki ga ustvarja skupaj s svojim zaročencem Jionnijem LaVallejem.

Fotografij novorojenčka še niso objavili, njena tiskovna predstavnica pa je dejala, da si želi družina za zdaj nekaj zasebnosti, kmalu pa bodo novega "italijanskega žrebca" lahko spoznali vsi.

Snooki, ki se je do slave dokopala s popivanjem, pretepi in čudaškimi izjavami, si je ostala zvesta tudi med nosečnostjo: med drugim je izjavila, da se boji, da bo njen otrok imel tri noge.


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.