Snooki zadela policijski avto

Foto: Žurnal24 Snooki je trčila v policijski avto. (Foto: Flynet)
Nicole Polizzi - Snooki je že poskrbela za dramo v Italiji, kjer snemajo četrto sezono resničnostnega šova Jersey Shore. Znašla se je v avtomobilski nesreči – z italijansko policijo.
Oglej si celoten članek

Zvezda MTV-jevega resničnostnega šova Jersey Shore Nicole Polizzi - Snooki se je morala v ponedeljek zglasiti na policiji v Firencah, potem ko se je zaletela v zadnji del policijskega patruljnega vozila. Šlo je sicer le za izpolnitev papirologije, ne pa aretacijo, so potrdili s policije.

 

V nesreči ni bil nihče huje poškodovan, čeprav sta policist in policistka zaradi modric in ureznin odšla na urgenco lokalne bolnišnice. Njena sovoznica in soigralka Jenni Farley - J-Woww pa naj bi se morala iz avta splaziti skozi okno, saj naj bi vrata vozila blokiral zid.

 

Ironija je, da je bil avtomobil, v katerega je trčila Snooki, dejansko spremstvo, namenjeno njihovi osebni varnosti.

 

Ekipa Jersey Shora v Firencah snema četrto sezono oddaje. Italijanski uradniki  so že prepovedali snemanje na določenih najbolj znanih lokacijah renesančnega mesta ter pitje v javnosti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.