Magazin > VIP
28 ogledov

Snooki zadela policijski avto

Snooki je trčila v policijski avto. (Foto: Flynet) Žurnal24 main
Nicole Polizzi - Snooki je že poskrbela za dramo v Italiji, kjer snemajo četrto sezono resničnostnega šova Jersey Shore. Znašla se je v avtomobilski nesreči – z italijansko policijo.

Zvezda MTV-jevega resničnostnega šova Jersey Shore Nicole Polizzi - Snooki se je morala v ponedeljek zglasiti na policiji v Firencah, potem ko se je zaletela v zadnji del policijskega patruljnega vozila. Šlo je sicer le za izpolnitev papirologije, ne pa aretacijo, so potrdili s policije.

 

V nesreči ni bil nihče huje poškodovan, čeprav sta policist in policistka zaradi modric in ureznin odšla na urgenco lokalne bolnišnice. Njena sovoznica in soigralka Jenni Farley - J-Woww pa naj bi se morala iz avta splaziti skozi okno, saj naj bi vrata vozila blokiral zid.

 

Ironija je, da je bil avtomobil, v katerega je trčila Snooki, dejansko spremstvo, namenjeno njihovi osebni varnosti.

 

Ekipa Jersey Shora v Firencah snema četrto sezono oddaje. Italijanski uradniki  so že prepovedali snemanje na določenih najbolj znanih lokacijah renesančnega mesta ter pitje v javnosti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.