So te fotografije krive za konec slavne zveze?

Foto: Mediaspeed selena gomez, justin bieber Foto: Mediaspeed selena gomez, justin bieber Foto: Mediaspeed selena gomez, justin bieber
Slavni par se je pretekli teden razšel.
Oglej si celoten članek

Foto: Profimedia The Weeknd, selena gomez Ko so se pojavile fotografije, na katerih je pevka Selena Gomez v družbi svoje nekdanje ljubezni, Justina Bieberja, je njen fant, The  Weeknd, menda še trdil, da ga ne moti, da se nekdanja golobčka še vedno družita. Temu pa očitno ni bilo tako …

Selena in  The Weeknd sta se namreč kmalu po objavi posnetkov razšla. Nekateri viri so mediju E! News sicer povedali, da Bieber ni kriv za konec zveze, a spletna stran trdi, da je govorila z ljudmi blizu Seleni, ki pravijo, da The Weeknd ni bil prav nič vesel, da se je dobivala z bivšim. Z Justinom so jo namreč ujel kar dvakrat v enem tednu.

Njuni znanci sicer trdijo, da sta le prijatelja, The Weeknd pa jima očitno ni verjel. Selena in Justin naj bi se spet povezala, ker ju združujejo iste stvari. Oba namreč dobro vesta, kako utrujajoče je, ko si na turneji, in kakšen pritisk doživljajo osebe, ki so odraščale v soju luči. "Že od nekdaj sta zelo povezana. Podpirata se kot prijatelja,“ pravi vir.

Selena in Justin sta bila tri leta par. Razšla sta se leta 2014. Zveza z The Weeknd naj bi se sicer začela krhati že poleti, ko sta se zvezdnika začela pogovarjati o prihodnosti in spoznala, da nimata istih vizij. Kljub temu naj bi ostala v prijateljskih odnosih.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.