So to moški, ki so oropali Kim Kardashian?

Foto: Profimedia kim kardashian rop Foto: Profimedia kim kardashian rop Foto: Profimedia kim kardashian rop Foto: Profimedia kim kardashian rop Foto: Profimedia kim kardashian rop Foto: Profimedia kim kardashian rop
Med sedemnajstimi osumljenci, ki jih je zaradi ropa Kim Kardashian lanskega oktobra aretirala pariška policija, tudi njen šofer.
Oglej si celoten članek

V začetku lanskega oktobra je pet zamaskiranih moških vdrlo v stanovanje, v katerem je v času tedna mode v Parizu bivala Kim Kardashian. Zvezdnico so zvezali in ji odtujili nakit, vreden približno 10 milijonov dolarjev. Policija je včeraj sporočila, da so aretirali 17 oseb.

Osumljenci so stari med 23 in 72 let, med njimi so tudi tri ženske. Policija je do osumljencev prišla s pomočjo DNK analize nakita, ki so ga roparji izgubili med begom. En vzorec DNK so našli tudi v stanovanju, v katerem je bila ameriška zvezdnica oropana. Po vsej verjetnosti je v rop vpleten tudi šofer, ki je bil zadnji, ki je Kim pred ropom videl. Tudi on je med aretirani.

Odvetnik Kardashianove je povedal, da bo sodnik od Kim verjetno zahteval, da se sooči z osumljenci, in da je Kim z delom policije zelo zadovoljna.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.