Sobota v znamenju zvezdniških porok

Foto: FameFlynet Nick Carter Lauren Kitt Foto: FameFlynet Nick Carter Lauren Kitt Foto: FameFlynet Nick Carter Lauren Kitt Foto: FameFlynet Nick Carter Lauren Kitt Foto: FameFlynet Nick Carter Lauren Kitt Foto: FameFlynet Nick Carter Lauren Kitt Foto: FameFlynet Nick Carter Lauren Kitt Foto: FameFlynet Nick Carter Lauren Kitt Foto: FameFlynet Nick Carter Lauren Kitt Foto: FameFlynet Nick Carter Lauren Kitt Foto: FameFlynet Nick Carter Lauren Kitt
V soboto sta potekali kar dve zvezdniški poroki!
Oglej si celoten članek

Foto: FameFlynet Ginnifer Goodwin, Josh Dallas Noseča igralka Ginnifer Goodwin je v Los Angelesu večno zvestobo obljubila igralcu Joshu Dallasu. Poroka je potekala v ožjem krogu; kot poročajo, je bilo prisotnih le 30 oseb. "Bila sta zelo sproščena in srečna. Z njimi so bili njuni najboljši prijatelji, zato je bila slovesnost zelo intimna," je izdal vir.

Usodni "da" dahnil tudi Nick Carter

Član fantovske skupine The Backstreet Boys Nick Carter pa se je poročil s svojo dolgoletno partnerico Lauren Kitt. Na slovesnosti, ki je potekala v Santa Barbari, so bili tudi ostali člani skupine, A. J. McLean, Howie Dorough in Brian Littrell. Ni pa bilo Nickovega slavnega brata Aarona – ta je poroko zamudil, ker je imel na drugem koncu ZDA delo – in njegove sestre Angel, ki se je poročila februarja.

Poroko so spremljale kamere, saj bodo izseke pokazali na VH1 v šovu "I ‘Heart’ Nick Carter". Fotografije z Nickove poroke si lahko ogledate v galeriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.