Magazin > VIP
23 ogledov

Sobota v znamenju zvezdniških porok

Nick Carter Lauren Kitt
1/11
FameFlynet
V soboto sta potekali kar dve zvezdniški poroki!

Ginnifer Goodwin, Josh Dallas | Avtor: FameFlynet FameFlynet
Noseča igralka Ginnifer Goodwin je v Los Angelesu večno zvestobo obljubila igralcu Joshu Dallasu. Poroka je potekala v ožjem krogu; kot poročajo, je bilo prisotnih le 30 oseb. "Bila sta zelo sproščena in srečna. Z njimi so bili njuni najboljši prijatelji, zato je bila slovesnost zelo intimna," je izdal vir.

Usodni "da" dahnil tudi Nick Carter

Član fantovske skupine The Backstreet Boys Nick Carter pa se je poročil s svojo dolgoletno partnerico Lauren Kitt. Na slovesnosti, ki je potekala v Santa Barbari, so bili tudi ostali člani skupine, A. J. McLean, Howie Dorough in Brian Littrell. Ni pa bilo Nickovega slavnega brata Aarona – ta je poroko zamudil, ker je imel na drugem koncu ZDA delo – in njegove sestre Angel, ki se je poročila februarja.

Poroko so spremljale kamere, saj bodo izseke pokazali na VH1 v šovu "I ‘Heart’ Nick Carter". Fotografije z Nickove poroke si lahko ogledate v galeriji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.