Šok: Princ Harry le še bleda senca sebe

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Že nekaj časa se govori, da princa razjedajo dvomi.
Oglej si celoten članek

Britanski princ Harry je bil na Otoku zelo priljubljen tudi zaradi svoje vesele in navihane narave. Za razliko od brata Williama si je lahko kdaj pa kdaj privoščil kakšen spodrsljaj, zaradi katerega se je kraljici zamajala krona, a na vnuka nikoli ni bila dolgo jezna. 

Harryjevi nastopi v javnosti so bili vedno sproščeni, princ vselej dobre volje, zato se Angela Levin, avtorica knjige "Harry: Conversations with the Prince in 2018“, sprašuje, kaj se je zgodilo z njim. "Je le še senca sebe,“ pravi. In kdo je kriv? Amerika!
Magazin Princ Harry se sprašuje, ali je naredil veliko napako
Za Sunday Telegraph je Levinova spregovorila o tem, kako je princa selitev čez lužo spremenila. Iz akcijskega junaka se je prelevil v vilinskega dobrotnika, ki počasi izgublja britanski naglas, pravi avtorica, ki jo čudi tudi to, da se je Harry vselej pritoževal nad dejstvom, da živi v bratovi senci, ženina senca pa mu očitno prija …

Prepričana je, da pogreša kraljeve dolžnosti, saj je vojvoda kraljico zaprosil za enoletno podaljšanje #megxita, pogodbe o odstopu od kraljevih dolžnosti in privilegijev.  
Brez usmiljenja Brez usmiljenja: Kraljica v "dveh sekundah" zavrnila Harryjevo prošnjo
"V teh 15 mesecih, ki sem jih preživela z njim, je pokazal mešanico zvezdništva, dostopnosti, samozavesti in nagnjenosti k neumnostim. Zaradi tega je takoj vzpostavil stik z ljudmi,“ se spominja Levin. A to so le še spomini ...
Sedaj, ko bi lahko s svojo priljubljenostjo dvignil vzdušje na Otoku, sedi v Santa Barbari in podpira projekte svoje žene, mu še očita avtorica.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 13:59 7. Januar 2021.

    Zapustil sem služb0 in zdaj. S tem preprostim spletnim delom na domu zaslužim 139 na ur0 od doma. zaslužim 25 …

  • 12:59 7. Januar 2021.

    In ko, tudi sence od njega več ne bo, boste še vedno pisali o njem. Ne vem le, s čim …

  • 10:36 7. Januar 2021.

    Po moje je Hary samo odrasel in dozorel.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.