Magazin > VIP
28692 ogledov

Princ Harry se sprašuje, ali je naredil veliko napako

meghan markle, princ harry Profimedia
Vojvoda dvomi v svojo odločitev.

Po enem letu daleč stran od družine in prijateljev se vojvoda Harry menda sprašuje, ali je sprejel pravo odločitev, ko se je z družino preselil v ZDA. Vir je tabloidu OK! povedal, da se je selitev Harryju sprva zdela razburljiva, saj je končno stopil iz bratove sence in pobral vso pozornost, sedaj pa ga razjedajo dvomi. "Harry in Meghan sta vztrajala, da si želita zasebnosti, v resnici pa sta uživala v tem, da sta najbolj znan par na svetu. Sedaj pa je Harryja ujela resničnost,“ še pravi vir, ki tudi trdi, da bi se Harry spet rad pogajal o prihodnosti svoje družine na Otoku.

Pred nekaj dnevi je namreč odjeknila vest, da sta zakonca Sussex zaprosila za podaljšanje pogodbe o izstopu, ki jo mediji imenuje Megxit. Ta se izteče 31. marca. "Harry želi imeti odprti obe možnosti. Nazaj hoče svoje vojaške vloge, prav tako pa želi na proslavah imeti status člana kraljeve družine. Po drugi strani pa si želi svobodo, ki jo ima v ZDA.“

To svobodo je par finančno zelo dobro izkoristil. Z Netflixom sta sklenila 123-milijonsko pogodbo, s Spotifyem pa 30-milijonsko. 

Komentarjev 8
  • bobo7 07:01 08.januar 2021.

    Tudi napačne odločitve so del življenja, če ji lahko popravi bo imel dobro izkušnjo, če ne, bo moral živeti s tem

  • mirror 18:55 04.januar 2021.

    Takoj, ko se je spetljal z Meghan, je storil veliko osnovno napako. Skregal se je z belim kruhom.

  • rospioti 10:34 04.januar 2021.

    www︎.︎Magenot︆.︆net - oddličen prrojekt za odrasle, ki želijo najti parrtnerja za seks