Šok, umrla 45-letna zvezdnica, znana tudi iz serij 24 in Vampirski dnevniki

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Iz Hollywooda prihajajo žalostne novice. Umrla je zvezdnica številnih znanih serij, Annie Wersching.
Oglej si celoten članek

45-letnica je izgubila boj rakom. Diagnozo je dobila leta 2020.

"Danes je v duši te družine nastala velika luknja. Pustila pa nam je orodje, s katerim jo bomo pokrpali. Čudež je našla v najpreprostejšem trenutku. Za ples ni potrebovala glasbe. Naučila nas je, naj ne čakamo, da te najde avantura. 'Pojdi in poišči jo. Povsod je.’ In našli jo bomo," je v izjavi za javnost zapisal njen mož Stephen Full. Igralka, znana iz serij 24, Castle in Vampirski dnevniki, je za seboj pustila tri sinove, stare 12, 9 in 4 leta.

Od nje se je z ganljivim sporočilom poslovil tudi režiser serije 24, Jon Cassar. "Moje srce je zlomljeno. Annie je v moj svet prišla z odprtim srcem in nalezljivim nasmehom. Njen talent mi je vzel dih. Postala je več kot le sodelavka, postala je moja prijateljica, družinska prijateljica in prijateljica vseh, s katerimi je delala. Pogrešali jo bodo, tako kot tudi njeni oboževalci, za katere si je vedno vzela čas. Annie, pogrešali te bomo. Pustila si svoj pečat."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.