Magazin > VIP
3813 ogledov

Šok, umrla 45-letna zvezdnica, znana tudi iz serij 24 in Vampirski dnevniki

Annie Wersching Profimedia
Iz Hollywooda prihajajo žalostne novice. Umrla je zvezdnica številnih znanih serij, Annie Wersching.

45-letnica je izgubila boj rakom. Diagnozo je dobila leta 2020.

"Danes je v duši te družine nastala velika luknja. Pustila pa nam je orodje, s katerim jo bomo pokrpali. Čudež je našla v najpreprostejšem trenutku. Za ples ni potrebovala glasbe. Naučila nas je, naj ne čakamo, da te najde avantura. 'Pojdi in poišči jo. Povsod je.’ In našli jo bomo," je v izjavi za javnost zapisal njen mož Stephen Full. Igralka, znana iz serij 24, Castle in Vampirski dnevniki, je za seboj pustila tri sinove, stare 12, 9 in 4 leta.

Od nje se je z ganljivim sporočilom poslovil tudi režiser serije 24, Jon Cassar. "Moje srce je zlomljeno. Annie je v moj svet prišla z odprtim srcem in nalezljivim nasmehom. Njen talent mi je vzel dih. Postala je več kot le sodelavka, postala je moja prijateljica, družinska prijateljica in prijateljica vseh, s katerimi je delala. Pogrešali jo bodo, tako kot tudi njeni oboževalci, za katere si je vedno vzela čas. Annie, pogrešali te bomo. Pustila si svoj pečat."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.