Somračna jutranja zarja

Foto: Kolosej
Foto: Kolosej
Težko pričakovani četrti del sage Somrak, ki ga je režiral oskarjevec Bill Condon, razsvetljuje skrivnosti in tajne romantičnega epa, ki je očaral že na milijone gledalcev. Ogledate si ga lahko v Planetih Tuš po Sloveniji in ljubljanskem Koloseju.
Oglej si celoten članek

Kljub nenehnim napadom krvoločnih vampirjev, večnemu begu pred zlobnimi silami in kljubovanju vsem nasprotnikov, se je ljubezen med mlado Bello (Kristen Stewart) in vampirjem Edwardom (Robert Pattinson) dodatno okrepila in naposled sta pripravljena na poroko.

Toda njuna združitev sproži niz usodnih dogodkov, ki mladoporočenca in njune ljubljene prisili v neusmiljen boj na življenje in smrt. Med tem se mora volkodlak Jacob dokončno sprijazniti z izgubo Belline naklonjenosti, vendar imajo njegova nepremišljena dejanja nepredvidljive posledice.

Premiero si lahko v Planetu Tuš v Celju, Kranju, Mariboru, Novem mestu in Kopru ogledate ob 19. uri, v ljubljanskem Koloseju pa bo na sporedu ob 20. uri.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.