Magazin > Film & Glasba & TV
26 ogledov

Somračna jutranja zarja

Somrak saga: Jutranja zarja - 1.del Kolosej
Težko pričakovani četrti del sage Somrak, ki ga je režiral oskarjevec Bill Condon, razsvetljuje skrivnosti in tajne romantičnega epa, ki je očaral že na milijone gledalcev. Ogledate si ga lahko v Planetih Tuš po Sloveniji in ljubljanskem Koloseju.

Kljub nenehnim napadom krvoločnih vampirjev, večnemu begu pred zlobnimi silami in kljubovanju vsem nasprotnikov, se je ljubezen med mlado Bello (Kristen Stewart) in vampirjem Edwardom (Robert Pattinson) dodatno okrepila in naposled sta pripravljena na poroko.

Toda njuna združitev sproži niz usodnih dogodkov, ki mladoporočenca in njune ljubljene prisili v neusmiljen boj na življenje in smrt. Med tem se mora volkodlak Jacob dokončno sprijazniti z izgubo Belline naklonjenosti, vendar imajo njegova nepremišljena dejanja nepredvidljive posledice.

Premiero si lahko v Planetu Tuš v Celju, Kranju, Mariboru, Novem mestu in Kopru ogledate ob 19. uri, v ljubljanskem Koloseju pa bo na sporedu ob 20. uri.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.