Sonce in vročina uničujeta parfum

Foto: Žurnal24 Izberite poletno različico.
Ko iščete novo dišavo, naenkrat poskusite največ štiri različne; potem počakajte nekaj ur, da se bo na vaši koži izostril pravi vonj.
Oglej si celoten članek

A pri izbiri poletne dišave je dobro vedeti še nekaj malenkosti: mi vam priporočamo, da se odločite za dišavo, ki ne vsebujejo alkohola. Zakaj?

Zaradi delovanja sonca je koža poleti veliko bolj občutljiva in nagnjena k alergijam, poleg tega lahko parfum zaradi visokih temperatur (neprimerno) reagira in posledica tega je njegov spremenjen vonj. Koža tako lahko zaradi reakcije parfuma celo spremni barvo, v samem parfumu pa prevladajo grenke note.

Večina oblikovalcev parfumov oblikuje tudi poletno verzijo dišave, ravno zato, da bi tudi v tem času obdržali svoje ''stranke''. Zato brez skrbi – najverjetneje tudi vaša dišava obstaja v kakšni milejši poletni različici, ki je odpornejša na škodljivo sonce. Te dišave imajo namesto alkoholne vodno osnovo, zato se z njimi lahko nadišavite kar po celem telesu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.