Sonja Plešnar: "Priznam, imam simpatijo"

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Se ji je končno nasmehnila ljubezenska sreča?
Oglej si celoten članek

Očitno se junakinji pretekle sezone Ljubezen po domače Sonji Plešnar, ki letos kot komentatorka sodeluje v spremljevalni oddaji Ljubezen po domače na kavču, le obeta ljubezenska pravljica. Sonja nam je namreč zaupala, da ima simpatijo, a je še v "ogledni fazi". 

"Kontaktiral me je preko Facebooka, veliko si dopisujeva, je zanimiv človek, a ga za zdaj še držim na distanci. Na kavo bova vsekakor šla, potem pa bomo videli, kako naprej," je povedala za zurnal24.si.

Kljub temu da je za novo izkušnjo komentatorke šova zelo hvaležna, pa pravi, da ji je bilo bolj všeč "v akciji". Z Mitjo, za srce katerega se je borila v prejšnji sezoni šova, še naprej ostajata v lepih odnosih in tudi v stikih, kolikor jima čas dopušča. "Mitja je dober in toleranten, je pa tudi veseljak," pravi Sonja, malo manj lepe besede pa ima za svojo nekdanjo sotekmovalko Natašo, ki se letos v šovu bori za srce Jureta Strune. "Vesela sem, da je Nataša še v drugem šovu, da tudi drugi vidijo, koliko je ura. Le Jure je še malo slep. Dejstvo je, da ona prvi vtis zna narediti, a ni vse tako bleščeče, kot je videti," še dodaja. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 11:01 18. Marec 2022.

    Ojoj portal, o kom in, s čem polnite medijski prostor.😡

  • 09:23 18. Marec 2022.

    Simpatija s Facebooka?! Resno? Ta plastik fantastik je na nivoju neke kognitivno zaostale 13-letnice ...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.