Šov Ljubezen po domače v svoji zgodovini združil vse te pare

Foto: POP TV miroslav košir Foto: Voyo Ljubezen po domače Foto: POP TV sentya, matej rotovnik Foto: POP TV damjan šalamun Foto: POP TV franc jarc Foto: Voyo/ zurnal24.si Jaka Hafner Foto: POP TV ljubezen po domače, vesna šošterič renato lužar Foto: Voyo miran šinkovec, marina petrič, ljubezen po domače
Se še spomnite vseh?
Oglej si celoten članek

Čeprav številni pravijo, da so resničnostni šovi zrežirani in da v njih težko najdeš pravo ljubezen, pa je Popov priljubljeni šov Ljubezen po domače združil že kar nekaj parov. V novi, peti sezoni sta se zaljubila Mihaelin kandidat Matej in Davidova kandidatka Sentya, ki sta to jesen že pozdravila naraščaj, hčerko Auroro. Prav tako sta se v zadnji sezoni zaljubila junak podeželja Miroslav in njegova kandidatka Julijana. Nepričakovano pa je ljubezen zaradi šova našel tudi Mihaelin oče in Metkin brat Janez, ki se je v oddaji sicer pojavil v stranski vlogi.

V četrti sezoni sta se zaljubila čebelar Damjan Šalamun in Barbara Pastirk, ki sta prav tako že postala starša. Junak tretje sezone šova Jaka Hafner pa ima z Ano Podobnik, ki se je v šovu sicer borila za srce njegovega brata Gašperja, že dva otroka. 

V četrti sezoni sta se zaljubila tudi Franc Jarc in njegova kandidatka Anamarija Gorjup, a žal njuna zveza ni obstala. V drugi sezoni sta zvezo začela Vesna Šoštaršič in njen kandidat Miha, a tudi njuna ljubezen ni trajala večno. Prav druga sezona je združila tudi Renata Lužarja in Tamaro Korošec, ki sta bila par kar nekaj let, a se na koncu razšla.

Prva sezona pa je bila obetavna za šarmantnega junaka podeželja Mirana Šinkova in njegovo Marino Petrič, a tudi onadva danes nista več par. 

Fotografije golobčkov, ki jih je združil priljubljeni ljubezenski šov, si poglejte v galeriji. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.