Šov partnerja zapustila ločeno

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
V novem šovu na Planet TV so na preizkušnji pari in njihove zmogljivosti. Eden od njih je snemanje zapustil ločeno.
Oglej si celoten članek

Voditelja Nina Osenar in Miha Brajnik v novem šovu Moj dragi zmore preizkušata drznost slovenskih parov. Predstavnice nežnejšega spola stavijo, ali je njihov partner sposoben opraviti določeno nalogo ali ne. Zmaga prinese paru deset tisočakov.

Vnaprej so posneli že nekaj oddaj, v javnost pa je že prišla informacija, da je v eni od prvih oddaj par snemanje zapustil ločeno. "Kateri par je oddajo zapustil ločeno, ne bomo razkrili, saj s tem posegamo v njuno intimo. Zagotovo pa se je jeza med njima hitro ohladila. Res je, da tekmujejo za nagrado deset tisoč evrov, ampak dvomim, da lahko to razdre razmerje,“ je povedala piarovka omenjenega šova Urša Čadež Kastelic.

Ena od tekmovalk, ki je s svojim partnerjem izpadla v prvi oddaji, je povedala, da sta se oba med snemanjem zabavala, saj je vse potekalo v sproščenem in zabavnem vzdušju. "Tega se bova iz oddaje najbolj spominjala. Veselila sva se novih skupnih izzivov, in to sva tudi dobila. Ne rečem, da denar ne bi prav prišel, ampak vsega pač ne moreš imeti," je še pokomentirala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.