Magazin > Film & Glasba & TV
74 ogledov

Šov partnerja zapustila ločeno

Moj dragi zmore, Nina Osenar, Miha Brajnik Planet TV
V novem šovu na Planet TV so na preizkušnji pari in njihove zmogljivosti. Eden od njih je snemanje zapustil ločeno.

Voditelja Nina Osenar in Miha Brajnik v novem šovu Moj dragi zmore preizkušata drznost slovenskih parov. Predstavnice nežnejšega spola stavijo, ali je njihov partner sposoben opraviti določeno nalogo ali ne. Zmaga prinese paru deset tisočakov.

Vnaprej so posneli že nekaj oddaj, v javnost pa je že prišla informacija, da je v eni od prvih oddaj par snemanje zapustil ločeno. "Kateri par je oddajo zapustil ločeno, ne bomo razkrili, saj s tem posegamo v njuno intimo. Zagotovo pa se je jeza med njima hitro ohladila. Res je, da tekmujejo za nagrado deset tisoč evrov, ampak dvomim, da lahko to razdre razmerje,“ je povedala piarovka omenjenega šova Urša Čadež Kastelic.

Ena od tekmovalk, ki je s svojim partnerjem izpadla v prvi oddaji, je povedala, da sta se oba med snemanjem zabavala, saj je vse potekalo v sproščenem in zabavnem vzdušju. "Tega se bova iz oddaje najbolj spominjala. Veselila sva se novih skupnih izzivov, in to sva tudi dobila. Ne rečem, da denar ne bi prav prišel, ampak vsega pač ne moreš imeti," je še pokomentirala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.