Spajsice se vračajo brez Posh

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Nekoč priljubljena pop skupina Spice Girls se vrača na glasbene odre brez Victorie Beckham, zanjo pa že iščejo zamenjavo.
Oglej si celoten članek

Britanska pop skupina Spice Girls naj bi kmalu najavila, da bo po nekajletnem premoru nadaljevala z nastopi. Vendar bodo Emma Bunton, Mel C, Geri Halliwell in Mel B pot nadaljevale brez Victorie Beckham.

"Dekleta gredo naprej brez Victorie. Vesele so, da bodo spet skupaj, so pa že razmišljale, kako bi bilo, če bi bile samo štiri. Vedo, da je to njihova zadnja priložnost, da bi skupina še obstajala," je povedal vir.

A dekleta se zavedajo, da kot skupina štirih ne bodo enako uspešne, kot so bile do sedaj, zato so se odločile, da bodo Victorio nadomestile. Iskale naj bi nekoga, ki že ima izkušnje v glasbeni industriji, kajti medse ne želijo vzeti neznane osebe. Med kandidatkami za peto spajsico naj bi bila 29-letna Heidi Range, ki je dobra Emmina prijateljica in nekdanja članica skupine Sugababes.

Zastopnica Victorie je na namigovanja odgovorila: "Victoria spoštuje vsa dekleta in jih bo vedno podpirala osebno in profesionalno."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.