Magazin > Film & Glasba & TV
9 ogledov

Spajsice se vračajo brez Posh

Spice Girls FameFlynet
Nekoč priljubljena pop skupina Spice Girls se vrača na glasbene odre brez Victorie Beckham, zanjo pa že iščejo zamenjavo.

Britanska pop skupina Spice Girls naj bi kmalu najavila, da bo po nekajletnem premoru nadaljevala z nastopi. Vendar bodo Emma Bunton, Mel C, Geri Halliwell in Mel B pot nadaljevale brez Victorie Beckham.

"Dekleta gredo naprej brez Victorie. Vesele so, da bodo spet skupaj, so pa že razmišljale, kako bi bilo, če bi bile samo štiri. Vedo, da je to njihova zadnja priložnost, da bi skupina še obstajala," je povedal vir.

A dekleta se zavedajo, da kot skupina štirih ne bodo enako uspešne, kot so bile do sedaj, zato so se odločile, da bodo Victorio nadomestile. Iskale naj bi nekoga, ki že ima izkušnje v glasbeni industriji, kajti medse ne želijo vzeti neznane osebe. Med kandidatkami za peto spajsico naj bi bila 29-letna Heidi Range, ki je dobra Emmina prijateljica in nekdanja članica skupine Sugababes.

Zastopnica Victorie je na namigovanja odgovorila: "Victoria spoštuje vsa dekleta in jih bo vedno podpirala osebno in profesionalno."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.