Španski kralj vodil dvojno življenje

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Španski kralj Juan Carlos naj bi kraljico varal deset let.
Oglej si celoten članek

Španci so vse bolj besni na svojega nekdanjega kralja Juana Carlosa. Nova biografija Final De Partida (Konec tekme, op. avt.) namreč razkriva, da je kralj kar nekaj let vodil dvojno življenje in da je imel zadnji deset let razmerje s 27 let mlajšo nemško aristokratinjo Corinno zu Sayn-Wittgenstein. Nad njo naj bi bil menda tako navdušen, da je razmišljal celo o ločitvi.

Knjiga, ki jo je napisala Ana Romero, ki v Španiji uživa velik ugled, saj je delala za časnik El Mundo, se je v prvih 24 urah prodala v kar 25 tisoč izvodih. "V knjigi je opisano dvojno življenje, ki ga je dolgo časa vodil Juan Carlos in ki se ni dobro končalo,“ pravi nekdanja novinarka, ki se sklicuje na informacije, ki jih je dobila iz 100 intervjujev z osebami, ki se zelo dobro spoznajo na razmere na španskem dvoru

Za Corinno je javnost sicer izvedela po nesreči, ki jo je kralj utrpel med lovom v Afriki. Domov ga je pripeljalo zasebno letalo, na katerem je bila tudi Corinna. Razmerje z Nemko je kralj končal lani, tik preden je kot novi kralj zaprisegel njegov sin Felipe.

Trditve, da kralj ženi ni bil zvest, so se v javnosti sicer pojavile že leta 2012, ko je izšla knjiga Pilar Eyre, v kateri je opisala kraljeve aferice. Po njenih podatkih je zakon kraljevega para že od sredine sedemdesetih let v globoki krizi. Kraljica Sofia je z otroki za nekaj časa celo zbežala v Indijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.