Magazin > VIP
241 ogledov

Španski kralj vodil dvojno življenje

kralj juan carlos, Corinna zu Sayn-Wittgenstein Profimedias
Španski kralj Juan Carlos naj bi kraljico varal deset let.

Španci so vse bolj besni na svojega nekdanjega kralja Juana Carlosa. Nova biografija Final De Partida (Konec tekme, op. avt.) namreč razkriva, da je kralj kar nekaj let vodil dvojno življenje in da je imel zadnji deset let razmerje s 27 let mlajšo nemško aristokratinjo Corinno zu Sayn-Wittgenstein. Nad njo naj bi bil menda tako navdušen, da je razmišljal celo o ločitvi.

Knjiga, ki jo je napisala Ana Romero, ki v Španiji uživa velik ugled, saj je delala za časnik El Mundo, se je v prvih 24 urah prodala v kar 25 tisoč izvodih. "V knjigi je opisano dvojno življenje, ki ga je dolgo časa vodil Juan Carlos in ki se ni dobro končalo,“ pravi nekdanja novinarka, ki se sklicuje na informacije, ki jih je dobila iz 100 intervjujev z osebami, ki se zelo dobro spoznajo na razmere na španskem dvoru

Za Corinno je javnost sicer izvedela po nesreči, ki jo je kralj utrpel med lovom v Afriki. Domov ga je pripeljalo zasebno letalo, na katerem je bila tudi Corinna. Razmerje z Nemko je kralj končal lani, tik preden je kot novi kralj zaprisegel njegov sin Felipe.

Trditve, da kralj ženi ni bil zvest, so se v javnosti sicer pojavile že leta 2012, ko je izšla knjiga Pilar Eyre, v kateri je opisala kraljeve aferice. Po njenih podatkih je zakon kraljevega para že od sredine sedemdesetih let v globoki krizi. Kraljica Sofia je z otroki za nekaj časa celo zbežala v Indijo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.