Spektakel na plavajočem odru

Foto: Žurnal24 Prvič v Sloveniji se bo, da bo skupina nastopala na morju, na plavajočem odru (F
Poletni koncerti Noči na plaži prinašajo presenečenja, ki jih do sedaj nismo bili vajeni.
Oglej si celoten članek

Letos se Noči na plaži, ki že same po sebi ponujajo nepozabno doživetje v bližini morja, osredotočajo le na dva velika dogodka - na plaži in na morju v Simonovem zalivu v Izoli. 10. julija bo namreč na plavajočem odru na morju pred Simonovim zalivom koncertirala Siddharta, najbolj priljubljena slovenska rockovska skupina zadnjega desetletja.

Obiskovalci bodo lahko koncert spremljali s plaže, medtem ko bo Siddharta navduševala na plavajočem odru. Prvič v Sloveniji se bo namreč zgodilo, da bo skupina nastopala na morju, na plavajočem odru, na enkratnem koncertu, za oko in uho. Neobičajen oder na morju bo opremljen s posebno in inovativno scenografijo, postavljen bo na velikem plavajočem platoju sredi Simonovega zaliva, približno 50 metrov od obale.

Postavitev odra bo velik logistični zalogaj, ki pa za mojstre, ki so tega dela vajeni v tujini, ne bo predstavljal prevelikih težav. Posebna postavitev scenografije terja tudi posebne in neobičajne svetlobne efekte.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.