Magazin > Film & Glasba & TV
19 ogledov

Spektakel na plavajočem odru

Prvič v Sloveniji se bo, da bo skupina nastopala na morju, na plavajočem odru (F Žurnal24 main
Poletni koncerti Noči na plaži prinašajo presenečenja, ki jih do sedaj nismo bili vajeni.

Letos se Noči na plaži, ki že same po sebi ponujajo nepozabno doživetje v bližini morja, osredotočajo le na dva velika dogodka - na plaži in na morju v Simonovem zalivu v Izoli. 10. julija bo namreč na plavajočem odru na morju pred Simonovim zalivom koncertirala Siddharta, najbolj priljubljena slovenska rockovska skupina zadnjega desetletja.

Obiskovalci bodo lahko koncert spremljali s plaže, medtem ko bo Siddharta navduševala na plavajočem odru. Prvič v Sloveniji se bo namreč zgodilo, da bo skupina nastopala na morju, na plavajočem odru, na enkratnem koncertu, za oko in uho. Neobičajen oder na morju bo opremljen s posebno in inovativno scenografijo, postavljen bo na velikem plavajočem platoju sredi Simonovega zaliva, približno 50 metrov od obale.

Postavitev odra bo velik logistični zalogaj, ki pa za mojstre, ki so tega dela vajeni v tujini, ne bo predstavljal prevelikih težav. Posebna postavitev scenografije terja tudi posebne in neobičajne svetlobne efekte.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.