Špela bo postala učiteljica plesa

Foto: Žurnal24 (Foto: Borut Midlil/Mediaspeed.net)
Potem ko je Špela Grošelj osvojila glasbene vode, bo zdaj zaplula še v plesne, a le kot učiteljica. Pevka bo namreč v mariborski plesni šoli najmlajše učila prvih plesnih korakov.
Oglej si celoten članek

Špela je v plesne vode zaplula čisto po naključju, na pobudo svoje prijateljice Nine Gerič, ki je za šolo Plesni park v Mariboru iskala učiteljico, ki bi skrbela za najmlajše. "Glede na to, da imam zelo rada otroke in da sem že od četrtega leta naprej povezana s plesom, sem bila za stvar."

 

25-letna glasbenica bo tako enkrat na teden poučevala otroke, mlajše od deset let, v njuni skupini pa ne bo manjkalo niti petja. "Moj program se imenuje Plesna pravljica, kjer bomo peli in plesali. To bo v bistvu en manjši otroški vrtec."

 

Pevka se izziva zelo veseli, saj je ples že od nekdaj del njenega življenja. "Ples sem trenirala deset let, najprej jazz balet in standardne plese, kasneje pa sem se osredotočila na jazz balet in hip hop," je za konec še povedala Špela in dodala, da je petje kljub vsemu na prvem mestu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.