Magazin > VIP
31 ogledov

Špela bo postala učiteljica plesa

(Foto: Borut Midlil/Mediaspeed.net) Žurnal24 main
Potem ko je Špela Grošelj osvojila glasbene vode, bo zdaj zaplula še v plesne, a le kot učiteljica. Pevka bo namreč v mariborski plesni šoli najmlajše učila prvih plesnih korakov.

Špela je v plesne vode zaplula čisto po naključju, na pobudo svoje prijateljice Nine Gerič, ki je za šolo Plesni park v Mariboru iskala učiteljico, ki bi skrbela za najmlajše. "Glede na to, da imam zelo rada otroke in da sem že od četrtega leta naprej povezana s plesom, sem bila za stvar."

 

25-letna glasbenica bo tako enkrat na teden poučevala otroke, mlajše od deset let, v njuni skupini pa ne bo manjkalo niti petja. "Moj program se imenuje Plesna pravljica, kjer bomo peli in plesali. To bo v bistvu en manjši otroški vrtec."

 

Pevka se izziva zelo veseli, saj je ples že od nekdaj del njenega življenja. "Ples sem trenirala deset let, najprej jazz balet in standardne plese, kasneje pa sem se osredotočila na jazz balet in hip hop," je za konec še povedala Špela in dodala, da je petje kljub vsemu na prvem mestu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.