Špela Grošelj: Podvig se je končal krvavo

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Naša pevka in voditeljica je potrebovala štiri šive.
Oglej si celoten članek

Pevka Špela Grošelj uživa v poletju in trenutke na morju z veseljem deli s svojimi sledilci. Tako smo izvedeli, da se je sredi julija mudila na jahti mladega slovenskega milijonarja Damiana Merlaka, ki je obogatel s kripto valutami, tokrat pa je uživala v družbi pevca Domna Kumra.

Špela, znana tudi kot zagrizena športnica, pa se ni nastavljala le sončnim žarkom, ampak se je preskusila tudi v adrenalinskem športu - v deskanju na vodi. Ta podvig se je zanjo končal s poškodbo glave. Pevka je potrebovala štiri šive, ki pa ji niso pokvarili dneva. "Kakšen dan! Domen Kumer, sem vedela, da bo s tabo pestro. Oprosti, ker nisva speljala wakea tako, kot sem si ga zamislila ... Drug teden, ko gredo šivi ven, ponoviva. Ampak s čelado!“ je pozneje na Instagramu zapisala svetlolaska in dodala, da je z njo vse v redu.

Foto: Instagram špela grošelj

Če želiš postati resničnostna zvezda, te priljubljeni YouTube kanal Joonglaa vabi, da postaneš YouTube zvezda in se prijaviš v šov Joonglaa star, v katerem je glavna nagrada pogodba z Joongloo v vrednosti 15 tisoč evrov, super video oprema in Huawei P40 Pro. 

Joonglaa star

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 12:25 3. Avgust 2020.

    Koza, ki ne ve, kaj bi sama s sabo. Naj gre v rumeni tisk, če sploh koga zanima!

  • 08:08 3. Avgust 2020.

    katastrofa men se prov smili tale sponzoruša

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.