Špela Grošelj robo Marka Potrča razprodala čez noč

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Naša pevka je prava marketinška strokovnjakinja!
Oglej si celoten članek

Če imate svoje podjetje, se vam hudo splača "najeti" Špelo Grošelj. Prehranske dodatke Marka Potrča, oziroma njegovega podjetja, je na primer razprodala čez noč. Ji je za to Potrč plačal masten honorar? Ne! Grošljeva od Potrča ni prejela niti centa in to zato, ker ga tudi ni želela. Čeprav pravi, da je Marko Potrč povsem korekten naročnik, od njega ni želela denarja, dokler njegovih produktov ne preizkusi sama. 

"Stvari želim vsaj en mesec testirati, da vidim, ali učinkujejo in, ali jih bom oglaševala na svojem Instagram profilu. Res pa je, da sem preizkusila nek drug dodatek Markovega podjetja, ki deluje, in na podlagi dobrih izkušenj sem se odločila, da poizkusim tudi tega, za katerega sem posnela IG TV. Na mojo željo tako plačila nisem vzela, dobila sem le 6 prehranskih dodatkov in to je vse," je za zurnal24.si povedala Špela, ki je v enem samem večeru razprodala Potrčev produkt. Za tem pa stoji preverjena marketinška strategija, ki ji Špelini sledilci zaupajo.

"Sledilci mi zaupajo, ker imam največ 5 kampanij na leto in to čez celo leto ali celo več letna sodelovanja. Oglašujem le znamke, v katere verjamem in jih tudi sama uporabljam. Uporabljala pa bi jih tudi, če bi jih morala kupiti," svojo strategijo zaupa Grošljeva, ki očitno dobro ve, kako se stvari streže. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 16:35 5. Oktober 2021.

    Glupi so tisti ki to robo kupujejo. !

  • 15:49 5. Oktober 2021.

    Grošeljca je res faca, Toliko se je po njej pljuvala, pa bi človek rekel, da je punca sposobna 100/ h. …

  • 10:58 5. Oktober 2021.

    Ko mu toliko laufa biznis naj vrne državno pomoč.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.